Cukrárna U Kláštera, České Budějovice

2. Dort kakaový malý,dále pak s různými náplněmi kokos- 8525, oříšek-8537

objednací číslo: 8508    trvanlivost: 3 dny    hmotnost: 630 g

2. Dort kakaový malý,dále pak s různými náplněmi kokos- 8525, oříšek-8537

Dort je na vrchní a boční straně potažený tmavou cukrářskou polevou.Na řezu jsou tři vrstvy kakaového korpusu a dvě vrstvy hladkého máslového kakaového krému.Horní část dortu je dozdoben slavnostnějším vzhledem ozdobou z máslových krémů dvou barev  a proslazeného ovoce .

Dort ořechový je po stranách obalený mletými jádry vlašských ořechů, povrch je zdobený ořechovým máslovým krémem a sypaný ořechy.Na řezu jsou tři vrstvy světlého korpusu spojené dvěma vrstvami ořechového krému.

Dort kokosový je po stranách sypaný kokosem,povrch dortu je ozdoben ozdobou světlého máslového krému a proslazeným ovocem.Na žezu jsou tři vrstvy světlého korpusu spojené dvěma vrstvami světlého kokosovo máslového krému.

 

Směs piškot 100 tmavá (pšeničná mouka hladká, cukr, mléko sušené odstředěné, škrobový sirup, kakao, E472b, E477 (emulgátory), kukuřičný škrob, pšeničný škrob, E450, E500, (kypřící látky, sůl, E330 (kyselina)E415 (zahušťovadlo)E160a (barvivo), aroma). Máslo čerstvé, senna creme (částečně ztužené rostl tuky, rost. oleje, voda, sůl, E322, E471 (emulgátory), E202 (konzervant), E330 (kyselina), aroma, E160a (barvivo)), Neomix (cukr, škrob (bramborový, kukuřičný, pšeničný-obsahuje lepek)sušené mléko, modifikovaný škrob E 1414, emulgátor E471, barvivo E160a), čokoládová poleva tmavá (cukr, rostlinný tuk, kak. prášek, emulgátor E 322, vanillin), kakao, tuk ztužený pokrmový (rostlinný tuk a rostlinný olej), pšeničná mouka hladká, Alginat (cukr, voda, škrobový sirup, želírující látka (E 401), regulátory kyselosti (E 341) a E 339, emulgátor (E 475), aromový olej višňový, barvivo E 120.